Kozijnmanagement

Intercombi Kozijnmanagement is adviseur en leverancier van vele soorten kunststof- en aluminium kozijnen. Dit betreft voornamelijk nieuwbouw van huizen en bedrijfspanden, maar ook voor de renovatiemarkt hebben wij alle kennis en ervaring in huis. Vooral bij nieuwbouw is het van groot belang dat alles van tevoren perfect geregeld wordt. Er zijn veel partijen betrokken bij het bouwproces en de kunst is om alles zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Intercombi ontzorgt de aannemer volledig met alles omtrent de kozijnen, van offertestadium tot oplevering en service nadien.
Wij verwerken ruim 5000 kozijnen op jaarbasis. Onze verkopers staan u graag te woord met al uw vragen en/of offerte-aanvragen omtrent uw (nieuw)bouwproject. In Terborg beschikken we over een informatiecentrum waar wij voor u de eindklant en/of architect kunnen ontvangen en kennis kunnen laten maken met onze producten. Het begint met het opstellen van de juiste offerte na goed overleg met u en de eindklant. Wij beschikken over een calculatieteam dat snel en vakkundig kan offreren. Aansluitend stellen onze werkvoorbereiders de details op zodat u de juiste maatvoering kunt bepalen. Daarna wordt de definitieve opdrachtbevestiging, na goedkeuring van u en de eindklant, verstuurd naar de producent en worden de kozijnen in productie genomen. Onze producenten garanderen hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Als de leverdatum bekend is worden de kozijnen in overleg met u geleverd en gemonteerd. Voor oplevering komt onze servicedienst nog even de puntjes op de i zetten en eventueel de bestelde horren en/of plisséhordeuren leveren en monteren. Voor zonwering hebben wij een vaste leverancier waar wij al jaren zaken mee doen, dus ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Ook voor kleine opdrachten zijn wij niet te groot!

Voor meer informatie of een op maat gemaakt voorstel: