Kozijnmanagement

Kozijnen zijn kozijnen. Was de wereld maar zo eenvoudig.
Intercombi Kozijnmanagement is adviseur en leverancier van vele soorten kunststof en aluminium kozijnen. Kozijnmanagement is veel meer dan alleen maar kozijnen leveren. Kozijnmanagement is een totaalconcept dat primair ten doel heeft om u gemak te geven en het beste kozijn te leveren binnen het afgesproken bestek. Dan kunt u zich met andere zaken bezighouden.

Van offerte tot en met de oplevering is uw project (groot of klein) in handen van dezelfde manager binnen Intercombi Kozijnmanagement. Uw tevredenheid wordt bepaald door vele factoren die wij graag samen vooraf in kaart brengen. Noem het maar betrokkenheid om het beste te willen leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakt voorstel (mail: )

Vermindering van faalkosten binnen een project

Door de jaren heen hebben wij veel ervaringen opgedaan met producenten van kozijnen. Wij kennen het klappen van de zweep en zijn door deze ervaring, onze vakkennis en enthousiasme in staat veel meer te bieden dan anderen. Speciaal door het merkonafhankelijke advies en uw vaste contactpersoon die alles in orde maakt. Bouwen is een complex traject, het is uw specialiteit.
Kozijnen zijn een onderdeel dat op alle fronten probleemloos moet passen. En daar maken wij ons sterk voor, elke dag! Door onze betrokkenheid, enthousiasme en perfecte producten worden faalkosten flink gereduceerd! En dat is pure winst!

Fabrikanten

Onze producenten komen uit heel Europa en zijn stuk voor stuk uniek en innovatief binnen hun segment. Door onze merkonafhankelijkheid kunnen wij u een optimale prijs/kwaliteit aanbieden en prachtproducten leveren. Exact toegesneden op uw wensenlijst en perfect passend binnen uw bouwplan. Voor u zijn wij het verlengstuk van uw expertise: wij weten alles van kozijnen en u weet alles van bouwen. En dat werkt uitstekend in deze win-win situatie.